Polievky

Zimná polievka

Krémové polievky varím bez smotany. Chuť smotany sa samozrejme nedá nahradiť. Polievka však bude veľmi chutná keď použijete kvalitný zeleninový vývar. Krémovú konzistenciu zabezpečí zemiak. 4 porcie 20 min. príprava 30 min. tepelná úprava Suroviny 300g zemiaky 300g petržlen 60g pór mletá...
+

Tekvicové kari

Koreniny indie sa stali súčasťou mojej kuchyne. Toto jedlo som ochutnala na dovolenke. Keďže mi veľmi chutilo, uvarila som ho aj mojim priateľom.   4 porcie 15 min. príprava 20 min. tepelná úprava Suroviny 400g tekvica (môže byť hokkaido, maslová,...) 4ks paradajky (ja som použila lúpané z...
+

Vegetariánsky guláš v rôznych obmenách

Guláš varím z rôznych surovím, podľa sezóny. Namiesto zemiakov môžete použiť tekvicu hokkaido alebo mrkvu. Môj najobľúbenejší je s hokkaido a maslovou fazuľou :-) 4 porcie 30 min. príprava 40 min. tepelná úprava Suroviny 500g zemiaky (alebo tekvica hokkaido, maslová tekvica, mrkva,...
+